İçeriğe geç

Raca Coin Nerede Listeleniyor

Raca nerede listelenecek?

7 Aralık 2021’de Binance Borsası’nda listeleneceği haberi yayıldı. MXC borsasından satın alabilirsiniz.

Raca Binance listelenir mi?

Not: Bu coin Binance’de ticaret ve bakım için listelenmemiştir. RACA nasıl kazanılır? Rehberimize göz atabilirsiniz. Hala topluyoruz, lütfen daha sonra tekrar kontrol edin!

Raca Coin’i kim destekliyor?

Radio Caca (RACA) projesi, Elon Musk’ın annesi Maye Musk ve Binance CEO’su CZ tarafından destekleniyor ve temsil ediliyor.

Raca coin neye göre yükselir?

RACA fiyatı kripto para borsalarındaki arz ve talep tarafından belirlenir. Eğer daha fazla kişi Radio Caca’yı satın alırsa, fiyatı yükselir.

Raca hangi borsaya girecek?

RACA token’ları, merkezi orada bulunan kripto borsalarında işlem görüyor. Radio Caca’yı satın almak veya işlem yapmak için en popüler borsa Gate.io’dur. Son 24 saatte buradaki en aktif RACA/USDT işlem çifti 5.019 dolardı.

Raca en fazla kaçı gördü?

Radyo Caca (RACA), 25 Eylül

Raca coin hangi ülkenin?

RACA, United State of Mars Metaverse projesinin yerel para birimidir. Ağustos 2021 ortasında piyasaya sürüldü. Ayrıca, Ekim 2021’de piyasaya sürülen blockchain play-to-win oyunu Metamon’un yerel tokenidir.

Yeni listelenecek coinler nasıl alınır?

Yeni listelenen coinleri nasıl satın alabilirim? Yeni listelenen kripto paralar Bitlo gibi kripto para borsalarından satın alınabilir. Bitlo’da yeni listelenen coinler Türk Lirası ile kolayca alınıp satılabilir. Tek yapmanız gereken Bitlo üyesi olmak, kimliğinizi doğrulamak ve hesabınıza para yatırmak.

Lista ne zaman listelenecek?

LISTA coin, 20 Haziran 2024’te Binance’de listelenecek ve LISTA/BTC, LISTA/USDT, LISTA/BNB, LISTA/FDUSD ve LISTA/TRY işlem çiftlerinde işlem görmeye başlayacak.

Raca kaç dolar olur?

Radio Caca’yı (RACA) USDRACA’ya (RACA) dönüştürün. USDRACA1 RACA0.00016930 USD2 RACA0.00033860 USD5 RACA0.00084649 USD10 RACA0.

1 raca kaç TL?

1 Radio Caca (RACA) varlığının TRY varlığına dönüştürülme fiyatı bugün ₺0,007139’dur.

Tarihte raca nedir?

Racha, antik çağlarda Kolheti ve Kartli’nin bir parçasıydı. Bölgenin başkenti olan Oni, MÖ 2. yüzyılda Kartli Kralı tarafından kuruldu. Racha, 11. yüzyılda birleşik Gürcü devleti içinde bir prenslikti (saeristavi).

Raca USDT ne kadar?

Radio Caca / USDT (RACA)’nın güncel fiyatı 0,0001628 USDT’dir – son 24 saatte %1,43 artış. Hangi coin’lerin şu anda kazandığını ve kaybettiğini kontrol ederek ve RACA fiyat grafiğine bakarak bu bilgiyi bağlamına oturtmaya çalışın.

Coin neye göre yükselir ve düşer?

Kripto para piyasası arz ve talep arasındaki dengeye göre yükselir veya düşer. Talep arttığında fiyatlar yükselir ve talep azaldığında fiyatlar düşer. Kripto paralara olan talebi etkileyen bazı faktörler şunlardır: Teknolojik gelişmeler: Kripto paraların arkasındaki teknoloji sürekli olarak gelişmektedir.

Coin değeri nasıl artar?

Coinlerin değeri, piyasanın değerlerini nasıl algıladığına bağlı olarak yükselir ve düşer. Bu algılar, yatırımcıların fiyat grafik desenlerine (teknik analiz) bakması ve diğer piyasa katılımcılarının proje haberlerini (temel analiz) takip etmesine dayanır.

Rez coin ne zaman listelenecek?

Binance daha sonra REZ’i günün saat 15:00’ında (UTC) listeleyecek ve REZ/BTC, REZ/USDT, REZ/BNB, REZ/FDUSD ve REZ/TRY işlem çiftlerinde işlem görmeye açacak.

Lista coin ne zaman listelenecek?

LISTA coin, 20 Haziran 2024’te Binance’de listelenecek ve LISTA/BTC, LISTA/USDT, LISTA/BNB, LISTA/FDUSD ve LISTA/TRY işlem çiftlerinde işlem görmeye başlayacak.

Pi coin ne zaman listelenecek 2024?

Ana ağa geçiş için son tarih 31 Aralık 2024. Pi Core Ekibi, Pi coin’lerinin resmi ticaretini mümkün kılacak ana ağ yol haritasının Aralık 2024’te açıklanacağını duyurdu.

Raca nereden alınır?

En kolay yol, RACA satın alabileceğiniz Binance gibi güvenilir bir merkezi borsa bulmaktır. Coin’in listelendiği merkezi borsaları Piyasalar bölümüne giderek görebilirsiniz.

Tavsiyeli Bağlantılar: 5 Yıl Ceza Alan Bir Kişi Ne Kadar Yatar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir